Escape pop- & cultuurpodium werkt op vele vlakken samen en zonder deze samenwerkingen zou Escape ook niet het zelfde zijn. Deze samenwerkingsverbanden verdienen dan ook de credits. Hieronder is een lijst terug te vinden met verschillende partners waarmee Escape samen heeft gewerkt.

 

Samenwerkingspartners

Studio Harmens is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Utrecht. Zij zijn gespecialiseerd in motion graphics, bedrijfsfilms, grafisch ontwerp, webdesign en fotografie. Hierbij zijn doelgerichtheid en gebruiksvriendelijkheid belangrijke aspecten voor het realiseren van producten met kwaliteit en zorg.

Voor meer informatie: Studio Harmens - Thomas Harmens  HIP - Yvonne Pas

 


ProTour is een Event (pre) productie en tourmanagement bedrijf. Binnen de ‘wereld’ en regio beschikt ProTour over verschillende contacten, waarmee elk event kan worden geproduceerd en gemanaged. Op het gebied van tourmanagement is ProTour de schakel tussen de artiest  en lokatie/organisatie. Eenmalig of structureel. 

Voor meer informatie: ProTour - Albert Gerritsen

 

Fanzz Events organiseert en faciliteerd evenenementen van elk gewenst formaat of opzet. Of het nu gaat om een sfeervol klein feest of een festival van meer dan 10.000 personen, Fanzz Events BV zorgt ervoor dat uw evenement naar wens en geslaagd verloopt. Er zijn talloze mogelijkheden aanwezig  zoals; artiesten, podia, decor of stroomvoorziening. Uw vragen, ideeën en wensen zijn voor Fanzz Events uitvoerbaar.

Voor meer informatie: Fanzz Events - Nathalie Kelderman

 

[email protected] is verantwoordelijk voor de casting van modellen die nodig zijn voor, films, theaterproducties, videoclips,bedrijfsfilms en commercials. Eigenlijk alle projecten waarvoor acteurs, modellen en figuranten nodig zijn.Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor je portfolio, een leuke familiefoto, bruiloftsfoto, portret of andere opdrachten.

Voor meer informatie: Mart Photography - Martin Huiberts