Escape Pop- & Cultuurpodium is centraal gelegen in Nederland en een begrip in Veenendaal en omgeving. Escape staat bekend als podium, maar heeft veel meer te bieden. Het is een multifunctioneel centrum geschikt voor onder meer podiumkunsten, cursussen, workshops en vergaderingen. 

Naast de concertzalen zijn er ook diverse andere ruimtes, waaronder vergaderzalen en een dans- & sportzaal. Alle zalen van Escape kunnen gehuurd worden voor diverse doeleinden. Het gebouw met twee verdiepingen heeft een lift en is rolstoelvriendelijk. Escape beschikt over wifi. Direct naast Escape zit een betaalde parkeergarage (Qpark). Zo  biedt Escape Pop- & Cultuurpodium de gebruiker veel mogelijkheden.

De ruimtes kunnen op maat worden aangeboden en zijn zowel incidenteel als structureel te huur. Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid kan geheel vrijblijvend contact worden opgenomen met de locatiebeheerder.

Soms is het mogelijk een samenwerking aan te gaan middels een initiatief dat aansluit bij onze identiteit en doelgroep. Denk aan een (cd) presentatie van lokaal talent, een prijsuitreiking of einduitvoering van een toneelstuk. Escape kan een extra dimensie geven aan zo’n evenement wat vele malen aantrekkelijker is dan simpelweg het huren van ruimte. Neem gerust contact op met onze programmamedewerker cultuur om de mogelijkheden door te nemen.

Escape is facilitair niet beschikbaar voor particuliere privé gelegenheden en activiteiten met een evangeliserend, ledenwervend of provocerend karakter.


Wilt u alles nog eens gemakkelijk en overzichtelijk bekijken, neem dan een kijkje in onze verhuur folder.